pondělí 27. prosince 2010

Doména cemba.cz má nového majitele!

Tomáš Kvasnička, bývalý předseda sdružení ČeMBA, převedl doménu cemba.cz, která byla majetkem občanského sdružení, na sebe jako fyzickou osobu. Ke změně došlo 27. 12. 2010, tedy dnes.

Výpis domény na serveru NIC.cz.

11 komentářů:

  1. Je po vánocích, tak je třeba využít slevy na nákupy....

    OdpovědětVymazat
  2. Zkontrolujte si stav a aktuálnost Vámi uváděných údajů. Dnes je 29.12.2010 a doména je podle výpisu ze servru NIC.cz, ve vlastnictví České mountainbikové asociace, o.s.
    Nechci se zastávat TK, ale pokud zde vznesete takto silné tvrzení, měly by jste za něj přijmout i veškrou zodpovědnost a minimálně sledovat stav kolem. Takto bez dalšího komentáře to působí velmi nedůvěryhodně. Dokonce to až podporuje tvrzení TK o vaší štvavé kampani proti jeho osobě.

    OdpovědětVymazat
  3. @ Lukas: Co to tady blábolíš? To že je dnes 29.12.2010, dle výpisu na nic.cz ve vlastnictví o.s. ještě neznamená, že 27.12.2010 nebyla vlastněna Kvasničkou!
    Text v úvodním příspěvku je pravdivý, to potvrzuji.
    Možná, že TY by jsi si měl ověřit pravdu, než něco napíšeš.
    juli

    OdpovědětVymazat
  4. to juli:
    Nic proti, 27.12.2010 to tak klidně mohlo být, proti tomu nic nenamítám. Já pouze namítám proti tomu, že se zde uveřejňují neůplné informace, ze kterých si není možné vyvodit relevantní závěry. Takto jak je ten příspěvek napsán je velmi účelové, a pokud to nevidíš tak jemi tě líto. Pokud by autor chtěl být objektivní tak měl pod článek uvést dodatek ve znění například "27.12.2010 byla doména cemba.cz převedena do vlastnictví TK, ale dne 29.12.2010 (nebo já nevim kdy) byla převedena zpět do vlastnictví čemba o.s." To, ale autor neudělal a to zde krtizuji nic jiného. A kritizuji to proto, že takovéto chování právě nahrává výrokům TK o štvavé kampani proti jeho osobě.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych v tom takovy problem nevidel...Navic kdyz se podivate ted, tak je domena znova psana na TK (29.12 21:00) Ostatne tahle zmena majitele (TK/Cemba) dnes problehla asi 3x. Rekl bych ze bude chyba nekde u DNS, jinak si nedovedu predstavit nekoho jak se takle pretahuje o domenu.

    OdpovědětVymazat
  6. Máte pravdu teď v 21:13 hod je už zase psaná na TK, takže buď je opravdu někde technický problém, nebo TK vymýšlí něco opravdu monstrózního.

    OdpovědětVymazat
  7. No podle toho, co se teď píše na webu cemba.cz, tak už je to podle mě docela v rozporu s právním řádem...

    OdpovědětVymazat
  8. No je to přetahovaná, to potvrzuji ..:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrá práce Vašku.
    Chci připomenout, že domény imba-europe.org a imba-europe.com jsou rovněž ve vlastnictví čemba o.s.
    Ještě před pár týdny byl na stránkách imba-europe copyrigh CEMBA, dnes je tam už IMBA. Možná by se hodilo, tohle ochránit taky, pokud se tak už nestalo. Minimálně je to dobře prodejné zboží... ;-)

    juli

    OdpovědětVymazat
  10. Jasně, Juli, postupně pořešíme vše..:-) Tyhle převody z čemba o.s. jsou hodně za hranou ..

    OdpovědětVymazat
  11. Vzhledem k tomu že IMBA má na svoje jméno ochrannou známku a spory o org a com domény se řeší podle US práva to vůbec není dobře prodejné zboží.

    OdpovědětVymazat